Freelance digital designer

 

Gespecialiseerd in het bedenken en creëren van visual content voor verschillende kanalen binnen de customer journey. Een freelance digital designer voor het ondersteunen en begeleiden van (in-house) creatives voor retailers/merken, leisure branch & bureau’s. Sparringpartner voor concept, advertising & campagne. Focus op de laatste ontwikkelingen voor content creatie. Content design is innoveren en inspelen op de mogelijkheden. Creatief om gaan met technologie!

 

Gestart als Graphic Designer met grote passie voor alles wat digital is!

Digital is meetbaar, schaalbaar, aanpasbaar & efficiënt. Naast de technische en analytische kant is het rechter brein een typografie Snob, met liefde voor white space & grids. Making killer concepts is dagelijkse bezigheid. Altijd up-date rondom de laatste design trends.

 

Een duidelijk visie op retail of eigenlijk alles wat te maken heeft met de consumentmarkt. Het creëren van converterende content design die de consument inspireert, amuseert en informeert. Alles wat consument niet aanspreekt is spam! Gepersonaliseerde content is daarom van groots belang.

 

Need some help? Let me know.